Welcome To My Blog Aina Fatihah
Assalamualaikum !

Haloo semua ;) Rasenya dah lama aina tak update blog nihh. Huhhh..  Bukan ade orang baca pun kann. Haha. Its okay. Banyak sangat terjadi sebelum ni. Ummi masuk hospital. Ade dekat dua bulan duduk kat hospital tu sebab jaga ummi. Doktor doktor and nurse tu dah kenal aina kot. Hee. Sepanjang duduk kat hospital tu pun ummi dah berapa kali tukar katil. Biasalahh ramai patient masuk kann. Hari hari kut. Ade jugak pengalaman tengok orang meninggal.. Paling best sebab dapat tolong patient kat situ jap. Jadi nurse kejap. eheh. Perasan. Hahah. Aina sempat jugak tolong patient sebelum dia meninggal. Hmm. Kalau anda anda sekalian kat tempat saya pun anda akan rase apa yang saya rasa. Sedih, gembira sebab kita dapat tolong orang walaupun bende tu kecik. And alhamdulillah sekarang ummi aina pun dah semakin sihat sikit. Berkat doa doa semua. Tapi sakit sakit jugak laa. Ummi pun dah mula bertugas sebagai pendidik balek. Hee. Aina? Ohh, aina masih student. Sekarang tengah tunggu upu. Aina dapat matriks tapi masih menunggu jugak upu. Aina dapat KM Negeri Sembilan. Ade kawan kawan blogger yang dapat kat sana tak? Buat yang sebaya dengan aina laa. Hihi.. I really hope that i will continue my study. Dapat balas jasa ummi dan ayah. Banyak sangat pengorbanan mereka dah buat. Marah menangis sebab anak dia nii. Jahat kann? hee. Okay, sampai sini dulu. Aina ade cerita menarik gak. Tapi tunggu next entry yaaaaa. ^-^ peace yoww.


Aina nak minta tolong sangat kepada pembaca pembaca sekalian, aina ade join satu contest ni, harap kawan kawan boleh tolong aina dalam contest ni yaa :) aina pun tak mengharap anda nak follow blog aina. Cuma ini aina minta tolong ye. Anda cuma ikut step step berkenaan ye :

Bismillahirrahmanirrahim :



3 comments:

cikmisi leen said...

datang follow sini ~ dan like gambar tu .. gudluck my dear ~ =)

Aina Fatihah S Azmi said...

terima kasih yaaa ;) aina dah follow jugak ;)

Sharifah Nabihah said...

ni chepah:D..hewhew:D
mmm...hi
jge mak elok2..all the best smbung blaja kt sne..untonglha brkglha korg kt sne~(-3-)..krem slm kt sume..lgi2 mokk:D..blaja leklok~

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen