Welcome To My Blog Aina Fatihah
Assalamualaikum !

Hye semua :) Huhu. Dah 2 hari aku tak update blog kann? Sorry, aku duduk dengan kawan aku sebb mak dia ade kat penang. Tambahan lagi kat rumah dia aku tak boleh online.. Tapi best jugak sebab aku takde la menghadap facebook je kat rumah ni.. And praise to Allah sebab aku dah mula kerja... Hari ni second day.. Mule mule sedih sebab stok banyak masuk hari ni, kena susun pape yang patut.. Nasib baik kawan aku tolong hari ni.. Bestnye misya datang melawat + minta kerja dekat dengan aku.. But tomorrow aku kena sorang2.. Hmm, semoga aku diberi kekuatan..Okeyy, I need to rest, esok aku kena bangun kemas rumah, sidai baju and siap-siap pegi kerja.. Selamat malam semua :)

3 comments:

afifudinsohaini said...

nak inform ni..
-mencari entry terbaik 2012..boleh share entry terbaik korang dalam segmen ni,,..jemput join..simple,takde syarat..
pemenang akan direview
http://www.jeritpekik.my/2012/12/segmen-bebas-syaratentry-terbaik-untuk.html

Azzim Hakimi said...

hahaha..
aq igatkan yg ni
hurm

Aina Fatihah S Azmi said...

Takde kena mengena langsung entry ni dengan kau la Encik Azzim Hakimi :)

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen