Welcome To My Blog Aina Fatihah: Blog Baru :)

Blog Baru :)

Assalamualaikum !

Hye semua :) Mesti pelikkan tengok blog aku ni.. Post sebelum ni dah takde.. Follower masih takde lagi.. Haha.. Sebenarnye aku delete blog aku sebelum ni sebab aku rase serabut sangat, Disebabkan aku susah untuk menukar template sebelum ni membuatkan aku tekad untuk delete blog aku and buat baru.. Its okey kehilangan followers, kalau kta usaha lebih untuk membuat entry yang menarik mesti ade yang sudi  nak follow kita kan? InsyaAllah. Trust it.. Dulu mase kita mulamula buat blog pun susah untuk attaract follower kan? :) Usaha tangga kejayaan. Itu je entry untuk kali ni. Aku akan usaha buat entry yang menarik..

                                                                                                                                

3 comments:

hotmasakini said...

selamat kembali bbloging :-)
http://hotmasakini.blogspot.com/

afifudinsohaini said...

hai hai..salam kenal..
sebelum tu buang word verificatio,senang sikit
nak bagi komen..hehe..jangan marah na..

Aina Fatihah S Azmi said...

Hai :) Terima kasih bagi teguran tentang tu.

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen